Крешендо тим

Магдалена Муратовска

Виолина, основач и сопственик

Горан Муратовски

Виолина, основач и сопственик

Ивона Базгалоска

Пијано

Искра Атанасова - Митуш

Пијано

Меланија Гоцевска

Балет

Мартина Нанеска

Пеење / Вокал

Злата Даниловска

Пијано