Часови по бас гитара

Бас гитарата е звукот што го држи бендот заедно. Сите часови по бас гитара се интерактивни, извонредни и докажано развиваат трајно музицирање. Преку индивидуални часови по инструмент и свирење во бенд, учениците по инструментот бас гитара ги учат песните што ги сакаат додека напредуваат од основни кон перформанси во цел состав, клучен елемент во програмите за изведба на популарна музика на Крешендо Училиште за Рок