Просторија за вежбање

Сонот на секој музичар е да имате во секое време просторија за вежбање зкога и да има потреба. Посебно, простор за вежбање кој ви дава слобода да свирите со полна јачина без да се грижите дека ќе бидете премногу гласни.

Училиштето за музика и балет „Крешендо“ ви нуди совршени простории за вежбање инструмент.

Просториите се спремни да ги исполните со убав звук.

За да закажете термин, контактирајте не на тел.
070/328-580 и 077/900-944 или на
contact@crescendo.edu.mk.
Ве очекуваме!