Часови за синтисајзер + пијано

За разлика од традиционалните часови по инструментот пијано, индивидуалните часови по пијано/синтисајзер и свирење во бенд во Крешендо Училиште за Рок ги образуваат нашите учениците да свират и изведуваат рок песни со бенд. Нашето музичко образование е засновано на перформанси и им дава на учениците алатки да свират соло или во бенд. Ние предаваме индивидуални часови по пијано/ синтисајзер за деца и возрасни на кое било ниво на вештина на пијано или синтисајзер.